Yıldırım Hurdacı

Yıldırım Hurdacı, Ayaz Hurdacılık hurdacılar sitesi bakır demir alüminyum çinko sarı pirinç kablo krom nikel paslanmaz akü beyaz eşya alımı fiyatları alanlar kilosu hakkında bilgi almak için hemen firmamızı arayınız.

YILDIRIM HURDACI

Bursa Yıldırım İlçesinden satın aldığımız hurda çeşitleri ile hurda satın aldığımız bölge bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bursa Yıldırım Hurdacı Yıldırım Hurdacı

Yıldırım Hurdacı

Ayaz Hurdacılık

Bursa Hurdacı

Yıldırım Hurdacı firmamız Ayaz Hurdacılık olarak, Bursa Yıldırım ilçesi ile Yıldırım ilçesine bağlı tüm mahallelerinde her çeşit bakır, alüminyum, demir, krom nikel paslanmaz, sarı pirinç, çinko, kablo, akü, beyaz eşya, klima, kombi, termosifon ve şofben hurda satın alıyoruz.

Bununla birlikte, Bursa Yıldırım ilçesinde bulunan tüm Sanayi bölgeleri, Sanayi siteleri, Oto sanayi siteleri, Turizm bölgeleri, Otel, Motel, Pansiyon gibi konaklama tesisleri ile Okul, Öğrenci Yurdu, Hastane, Polis ve Askeri birlikler gibi özel ve resmi kurum ve kuruluşlardan her çeşit hurda satın alıyoruz.

Yıldırım Hurdacı

Bundan dolayı, Bursa Yıldırım ilçesi ve bağlı mahallelerinde bulunan her çeşit hurda demir, alüminyum, bakır, sarı pirinç, kablo, çinko, krom nikel paslanmaz, akü hurdası ile klima, kombi, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır kurutma makinesi, fırın, şofben ve termosifon gibi tüm marka beyaz eşya hurdalarını hemen satmak, Yıldırım ilçesi genelinde her çeşit metal hurda satıp anında para kazanmak, Yıldırım güncel hurda fiyatlarını anında öğrenmek ve miktarı fazla olan her çeşit metal ve kağıt hurdanızın fiyatını net olarak tespit ettirmek isterseniz Yıldırım En Yakın Hurdacı telefon numarasından firmamız Ayaz Hurdacılığı arayıp hurdacı talep edebilirsiniz.

Yıldırım En Yakın Hurdacı Telefonu

0 531 382 3258

Bursa Hurdacı

Yıldırım ilçesi Kurumsal Hurdacı ve Geridönüşüm firmaları arasında önemli yeri olan firmamız Ayaz Hurdacılık, Bursa ve bağlı tüm ilçelerinde, kişi, kurum yada kuruluşların ellerinde bulunan "HER ÇEŞİT METAL HURDALARI" bir telefon ile YERİNDEN satın alıp, satın alınan hurda bedelini ise anında NAKİT olarak ödemektedir.

YILDIRIM İLÇESİNDE HURDA SATIN ALDIĞIMIZ YERLER

Yıldırım Hurdacı

Yıldırım ilçesinde hurda satın aldığımız yerlerin detay bilgisine geçmeden önce şunu baştan ifade edelim; Bursa iline bağlı tüm ilçelerde ve bu ilçelere bağlı tüm mahalle ve bölgelerde ayrım yapmaksızın her bölgeden hurda satın alıyoruz. Uzak olan ilçelerden hurda mikatrına göre alım yapıyoruz.

Bu doğrultuda, Bursa ilinde hurda satmak isteyen müşterilerimizin firmamız Ayaz Hurdacılığa daha rahat ulaşmalarını mümkün kılmak ve işlerini kolaylaştımak amacıyla bu başlığı açarak Bursa Yıldırım ilçesinde hurda satın aldığımız mahalle isimlerini aşağıya yazıyoruz.

Yıldırım Hurdacı

Bursa Yıldırım İlçesine bağlı Ortabağlar, Setbaşı, Davutkadı, Esenevler, Kaplıkaya, Kazımkarabekir, Şirinevler ve Yıldırım semtlerinden hurda alımı yapıyoruz. Ayrıca, 152evler, 75.Yıl, Akçağlayan, Anadolu, Arabayatağı, Bağlaraltı, Balaban, Baruthane, Beyazıt, Çınarönü, Cumalıkızık, Davutdede, Davutkadı, Değirmenlikızık, Değirmenönü, Demetevler, Duaçınarı, Eğitim, Emirsultan, Cumalıkızık, Davutdede, Davutkadı, Değirmenlikızık, Değirmenönü, Demetevler, Duaçınarı, Eğitim ayrıca Emirsultan, Erikli, Ertuğrulgazi, Esenevler, Fidyekızık, Güllük, Hacıseyfettin, Hacivat, Hamamlıkızık, Hocataşkın, İsabey, Kaplıkaya, Karaağaç, Karamazak, Karapınar, Kazım Karabekir, Kurtoğlu, Maltepe, Mehmetakifersoy, Mevlana, Meydancık, Millet, Mimarsinan, Mollaarap, Musababa, Namazgah, Ortabağlar, Piremir, Samanlı, Selçukbey, Selimzade, Sinandede, Sıracevizler, Şirinevler, Siteler, Şükraniye, Teferrüç, Ulus, Umurbey ayrıca Vakıf, Vatan, Yavuzselım, Yediselviler, Yenımahalle, Yeşil, Yeşilyayla, Yiğitler, Yıldırım, Yunusemre, Zeyniler ve ayrıca Zümrütevler mahallelerinden her çeşit hurda satın alıyoruz.

Bursa Hurdalarınız Yerinde Satın Alınır

YILDIRIM İLÇESİNDE SATIN ALDIĞIMIZ HURDA ÇEŞİTLERİ

Yıldırım Hurdacı

Yıldırım Hurdacı Firmaları

Yıldırım Hurdacı Fabrikaları

Hurda keşif

Yıldırım Hurdacı Firması:

Yıldırım Hurdacı Firması yada hurda geridönüşüm firması olarak mesleğini icra eden, Yıldırım ilçesinde hurda alıp-satarak hizmet veren bir çok büyük ve küçük ölçekli hurdacı firması bulunmaktadır.

Bursa ilinde konuşlu olan firmamız Ayaz Hurdacılık, Bursa Yıldırım ilçesi ile Yıldırım ilçesine bağlı mahalalle, bölge ve mevkilerden her çeşit hurda alım satımı yapmaktadır.

Bundan dolayı, Bursa Yıldırım ilçesinde hurda satmak, Yıldırım hurda fiyatları, hurdanın kilosu ne kadar, kaç lira, güncel hurda fiyatları gibi bilgiler için Kurumsal hurdacı firmamız Ayaz Hurdacılığı telefonla arayabilir yada Whatsapp hattımız üzerinden mesaj göndererek Yıldırım güncel hurda fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Yıldırım Hurdacı Numaraları:

Yıldırım ilçesi genelinde hurda satmak isteyip internet arama motorları üzerinden hurdacı arayan kişi yada kurumlar "Hurdacı", "Yıldırım Hurdacı" yada bölgede faaliyet yürüten hurdacılara ait "Yıldırım Hurdacı Telefon numaraları" şeklinde aramalar yaptıkları bilinmektedir. Yıldırım ilçesinde hurdacılık yapan firmamız Ayaz Hurdacılık Bursa ilinde konuşlu olup Bursa Yıldırım ilçesi genelinde hurda alımı yapmaktadır.

Firmamız Bursa Ayaz Hurdacılığa 0 531 382 3258 telefon numarasından 7 gün 24 saat ulaşıp hurda satabilirsiniz. Yada hurdacılık ve geridönüşüm projeleriniz ile ilgili öğrenmek istediğiniz tüm sorularınızın cevabını firmamızdan alabilirsiniz.

Yıldırım Hurdacı Telefon Numarası:

Yıldırım hurdacı telefon numarası, yukarıda ifade ettiğimiz gibi Bursa ilinde konuşlu olup Yıldırım ilçesi genelinde hurda alımı yapan firmamız Ayaz Hurdacılık, Yıldırım ilçesinde hurda satın almaktadır. Firmamız Ayaz Hurdacılığa ait Yıldırım Hurdacı Telefon Numarası olan 0 531 382 3258 telefon numarasından 7 gün 24 saat ulaşıp her çeşit hurda satabilirsiniz.

Yıldırım ilçesinde bulunan her çeşit bina, fabrika, tesis, atölye, depo, imalathane, makine, kalorifer kazanı, çelik çatı, su deposu, çelik konstrüksiyon ev, benzinlik kanopisi, tahıl silosu, kamelya gibi yerlerin yıkım ve söküm işlerini firmamıza ait uzman ve deneyimli kadromuz ile güvenle yaparak, ortaya çıkan tüm hurdaları değerinden satın alıyoruz. Satın aldığımız tüm hurdaların bedeni anına nakit olarak ödüyoruz.

Bursa Hurda Kesim Söküm Bursa Hurdacı
Yıldırım Hurdacı firmamız Ayaz Hurdacılık olarak, Yıldırım ilçesinde bulunan her çeşit hurdayı yerinden satın alıyoruz. Yıldırım ilçesinde hurda satmak yada güncel hurda fiyatlarını öğrenmek için lütfen bizimle iletişime geçiniz.