Ayaz Hurdacılık

Ayaz Hurdacılık, Bursa ve bağlı ilçelerinde hurdacılık ve geridönüşüm mesleğini icra eden firmamızın kurumsal bilgileri ile kuruluş yapısı bilgilerine buradan erişebilirsiniz.

AYAZ HURDACILIK

Kurumsal Bilgilerimiz ve Kuruluş Yapımız

Bursa Hurdacı Ayaz Hurdacılık

Ayaz Hurdacılık

Kurumsal Bilgilerimiz

Bursa Hurdacı

Firmamız Ayaz Hurdacılık, Bursa Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Kestel, Gürsu ilçeleri ile İnegöl, Gemlik ve Mudanya gibi civar ilçeler başta olmak üzere Bursa'ya bağlı tüm ilçerde ayrıca Bilecik, Eskişehir, Balıkesir ve Yalova illerinde her çeşit hurda satın alıp geridönüşümüne aracılık ederek hurdacılık mesleğini icra etmek amacıyla Cuma ARI tarafından Bursa Yıldırım ilçesinde kurulmuştur.

Ayaz Hurdacılık

Bu doğrultuda, her çeşit alüminyum, bakır, demir, kablo, krom nikel paslanmaz, akü, sarı pirinç, çinko, beyaz eşya, klima, kombi, termosifon ve şofben hurdasını son kullanıcı kişi, kurum yada kuruluşlardan satın alan firmamız, bu malzemelerin geridönüşümüne aracılık ederken atıl vaziyette duran ve durduğu yerde hiç bir değeri bulunmayan hurdaları satın alarakta hurda satanlar para da kazandırmaktadır.

Kurulduğu günden bu yana, dürüst ticaret ilkelerine riayet eden firmamız, hurda alıp satarken, hurdaların fiyatlandırması, hurdaların tartılması ve hurda bedelinin hemen ödenmesi hususunda hassas davranarak hurda satanların hak ve menfaatlerini gözetmektedir.

En Önemli görevimiz; firma çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın motivasyonu ve müşterilerimizin memnuniyetini birincil konumda muhafaza ederek, içinde bulunduğumuz hurdacılık ve geridönüşüm sektöründe daima ileri, güncel teknolojiyi takip eden, personel kadrosu, araç ve ekipmanlarını zamana adapte eden, hurda alıp satarak ülke ekonomisine katkıda bulunanan kurumsal bir firma olarak çalışmalarımıza devam etmektir.

En önemli hedefimiz de; kurumsal bir firma olarak, hurdacılık ve geridönüşüm meslek etik ilkelerine bağlı, eğitimli ve alanında uzman personel kadrosu, modern araç ve ekipmanları ile sunulan hizmetlerin kalitesi açısından örnek alınan, sürekli olarak tavsiye edilen başta Bursa ve çevresi olmak üzere tüm Türkiye'de lider geridönüşüm firması olmaktır. Büyük olan bu hedefimize erişmek için çok çalışmak, karşılıklı hak ve menfaatleri gözetmek ve adaletli olmak en önemli hedefimizdir.

Hurda satmak için hemen bizi arayınız!

En Yakın Hurdacı Telefonu

0 531 382 3258

Bursa Hurdacı Telefonla Hurda Alımı
Bursa Hurdacı
Bursa Hurdacı firmamız Ayaz Hurdacılık olarak, Bursa ve bağlı ilçelerinde bulunan her çeşit hurdayı yerinden satın alıyoruz. Hurda satmak yada güncel hurda fiyatlarını öğrenmek için lütfen bizimle iletişime geçiniz.